Nygus Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Wcześniej pisałem odnośnie załogi w baniaku..... A teraz chciałbym sie dowiedziec odnośnie łączenia krabów z rybkami i krewetkami...mianowicie chodzi mi o kraba mangrowego bądź tęczowego..Czy ktoś już robił coś takiego i jak sie zachowują kraby w stosunku do rybek?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gurolsky folklor Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Raczej słyszałem opinie o agresywności krabów. Plus, chyba będzie potrzebniejszy większy litraż, o ile się nie mylę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nygus Posted February 7, 2012 Author Share Posted February 7, 2012 Na jedego kraba litrów wystarczy....tylko z tego co doczytałem to trzebabedzie odlać troche wody....to teraz pytanie sie samo nasówa...co z rybkami ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTRafał Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Kiedyś czytałem że ryby mogą stać się przekąską. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nygus Posted February 7, 2012 Author Share Posted February 7, 2012 Jak to sie mówi...jak nie spróbujesz to sie nie dowiesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 A jak Ci każdy mówi że to zły pomysł to też spróbujesz? Pewnie, to tylko żywe stworzenia, no niech się zabijają. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skn87 Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Atreyu nie zabijają, tylko jedzą. Łańcuch pokarmowy to natura:) Co do krabów, to jeszcze nigdy nie widziałem, nawet w zoologicznym, żeby były w jednym akwarium z rybkami. Poczytaj na google, co jest ich naturalnym pożywieniem i się dowiesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nygus Posted February 7, 2012 Author Share Posted February 7, 2012 "Raczej słyszałem...." "Kiedyś czytałem....." no sorry ale takie wypowiedzi to chyba nikogo nie satysfakcjonują..... nie mówie że zaraz mają się powyrzynać jak mleczaki u 10latka. Chodzi mi o zachowanie jakie bedzie jak sie połączy/pomieści różne gatunki i jednym akwie..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts