Lukas Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 Mam pytanie co do tego rodzaju pokarmu. 1. jak go podawać? 2. Czy będą go spożywały ramirezki 3. Czy jest on dobry w składzie i czy nie zanieczyszcza wody? Proszę o odpowiedzi, gdyż nigdy tego pokarmu nie podawałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adek86 Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 chodzi ci o żywe robaki?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukas Posted March 7, 2009 Author Share Posted March 7, 2009 Nie wiem widziałem to u kolegi Dokładnie Larwa czerwona ochotki, on to zamraża i wrzuca w kostkach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adek86 Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 raczej nie zanieczyszcza o spożywają go chętnie wszystkie ryby:) ja podaję żywą wraz z tubifexem, doniczkowcem i wodzieniem:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukas Posted March 7, 2009 Author Share Posted March 7, 2009 Ale jak jest to w zamrażarce to czy ja mogę podać tak od razu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adek86 Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 pewnie że możesz:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukas Posted March 7, 2009 Author Share Posted March 7, 2009 No dobra a jak kostki będą za duże to mogę przekroić na pół lub mniej>? I co ile podawać, raz w tygodniu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adek86 Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 możesz kroić ja mrożone podaję bardzo rzadko... ale według mnie to co dzień nawet trochę powinieneś dawać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukas Posted March 7, 2009 Author Share Posted March 7, 2009 codziennie to przesada, bo to już jest w końcu mięso, a ryby otłuścić łatwo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adek86 Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 wcale nie tak łatwo:) ja co dzień żywe daje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiek Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 wcale nie tak łatwo:) ja co dzień żywe daje no właśnie, że tak tym bardziej Ochotką. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adek86 Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 wcale nie tak łatwo:) ja co dzień żywe daje no właśnie, że tak tym bardziej Ochotką. ja jakoś nie spasłem rybek:) a podaje różne żywe pokarmy na dzień Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukas Posted March 8, 2009 Author Share Posted March 8, 2009 No to ok będę podawał codziennie trochę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts