lodziobodzio Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 Watro kupować pokrywe do 25l akwarium? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mei Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 A czy warto zbierać codziennie suche ryby z podłogi? Wiesz, akwa 25L jest dosyć niskie... Chyba, że chcesz zrobić holendra z krewetkami to wtedy sam robisz belkę oświetleniową a krewetki raczej nie wyskoczą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewwa Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 przy 25L pokrywę można samemu zrobić. Jest to może i pracochłonne ale za to jak fajnie patrzy się na własne dzieło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukas Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 Jak kupisz to będzie na pewno estetyczniej, a dlaczego ma być nie warto? Tu chodzi o ryby żeby nie wyskoczyły Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wirujaca Pieta Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 W moim kotniku 30 l nie mam pokrywy Mam położoną szybę i nie na całą powierzchnie jeszcze i rybki nie wyskakiwały A wtedy miałem tam platki... Oświetlenie to normalna lampa z żarówką 40 W .... I wszystko było dobrze, więc nie widzę potrzeby wydawania kasy na pokrywę ale to twój baniak, moje zdanie ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pawelhodowca Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 Zależy co tam będziesz trzymał... Ale zawsze lepiej: estetyczniej i bezpieczniej... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts