barczyk Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 Witam, Wie ktoś co to za podłoże? Czy można go używać jak normalnego żwirku? Dostałem go od cioci z Niemiec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gurolsky folklor Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 Pewnie bazalt Link to comment Share on other sites More sharing options...
jachaja5 Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 Pewnie bazaltPrzecież pisze na opakowaniu "żwir kwarcowy" Link to comment Share on other sites More sharing options...
barczyk Posted February 1, 2012 Author Share Posted February 1, 2012 mogę go użyć jak normalnego żwiru ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basteq Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 mogę go użyć jak normalnego żwiru ? A czy kwarcowy to nie jest normalny? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 Można,tylko dobrze wypłucz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jachaja5 Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 Oczywiście używasz jak zwykły żwir rzeczny czy piasek kwarcowy traktuje się je jako podłoża jałowe nie mające wpływu na parametry wody. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts