SkanDaL Posted January 30, 2012 Share Posted January 30, 2012 Witam! Chciałbym sprawdzić i poradzić się,czy obsada będzie dobra do mojego akwa 1+3 P.kakadu 10 kirysków panda(lub 6 albinosów) 1+1 zbrojnik niebieski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mysia32105 Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 Pielengnicę kakadu to rybki łączące się w pary. Jak dla mnie do takiego litrażu włożyłam bym coś bardziej ruchliwego i stadnego... -brzanki (denisoni,brokata,neonowa,pnda itp.) -gurami - IRIATHERINA WERNERI -pielengnice ale to co wybierzesz zależy włącznie od ciebie i od tego co lubisz Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordimer Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 Pielengnicę kakadu to rybki łączące się w pary. Serio? Ja byłem pewien, że w haremy. Najlepiej 1+3 Skandal - proponowana obsada jest ok. A jaką ławicę przewidujesz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkanDaL Posted February 1, 2012 Author Share Posted February 1, 2012 Myślałem o razborach lub neonach czerwonych,ale po 1 primo nie chce mieć zupy rybnej,po 2 primo nie chce mieć ryb,które się"nie lubią",a po 3 chce by się dobrze czuły(mam wielki korzeń,który zajmuje pół akwa więc wiesz ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordimer Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 Wpuściłbym tam 20 neonów lub 20 razbor i szafa gra. Skłaniałbym się ku neonom - co by z Ameryki wszystkie rybki były Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkanDaL Posted February 1, 2012 Author Share Posted February 1, 2012 Hmmm..Zastanowie się A kiryski które by bardziej pasiły ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordimer Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 Dałbym panda albo lamparcich. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkanDaL Posted February 1, 2012 Author Share Posted February 1, 2012 A albino mogą być? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordimer Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 No jak Ci się podobają, to czemu nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciasty77 Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 Jeżeli będziesz miał jasne podłoże to te albino mogą średnio wyglądac na nim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkanDaL Posted February 2, 2012 Author Share Posted February 2, 2012 Spoko looz,podłoże to czarny piach bazaltowy Edit: Dobra.Obsada już ustalona: 1+3 p.kakadu 10 kirysków panda 20 neon czerwony. Jutro ukaże się nowy temat z moim akwa.Ten do zamknięcia Michał84:Edytuj posty!Nie jesteś tu nowy i powinieneś znać regulamin. Następnym razem będzie ostrzeżenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts