luki11111 Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 powylowiłem i umiescilem w 10 szt, wszystko było OK, ale dzisiaj - 5 dni po porodzie ze gupiczka prawie nie pływa, lezy miedzy roslinami lub lezy na plasko na dnie, sporadycznie podplywa na powieszchnie. Nie wiem czym to jest spowodowane, i co z nia dalej Link to comment Share on other sites More sharing options...
luki11111 Posted March 5, 2009 Author Share Posted March 5, 2009 ******** samiczka urodziła mlode udalo mi sie wyłowic 10 sztuk..... porod byl w sobote 5 dni temu... z mlodymi wszystko ok ale dzis zauwazylem ze rybka jest strasznie oslabiona utrzymuje sie na roslinkach ,nie jest w stanie zawisnąc w wodzie....tylko opada na dno...... dopowiedz do tekstu powyzej..... xle sie skleilo wszytkoo:)) sorrki:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiociaKazia Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 mogłeś/aś po prostu edytować 1-wszy post,a nie pisać następny . Link to comment Share on other sites More sharing options...
luki11111 Posted March 5, 2009 Author Share Posted March 5, 2009 dobra....malo wazne;p jak taka maadra jestes to odpisz na temat postu....a nie edukujesz mnie z podstaw znajomosci htmla;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukix Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 Najpierw popraw swoje posty i pisz literami normalnej wielkości, wtedy ktoś ci może pomoże. A tak poza tym to nie ma nic wspólnego z HTML. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiek Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 a samiec (ojciec) z importu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
luki11111 Posted March 5, 2009 Author Share Posted March 5, 2009 hmm rybki kupione 2 miesiace temu w zoologicznym ale w innych akwa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiek Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 no tak, ale czy samiec z importu? wstaw zdjęcie samca. Jeżeli jest z importu to pożegnaj się z samiczką... Link to comment Share on other sites More sharing options...
luki11111 Posted March 5, 2009 Author Share Posted March 5, 2009 hmm ale co macie na mysli pisząć "z importu" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiek Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 pochodzenie, naturalny odłów czy Azjatyckie szpikowane hormonami. Daj zdjęcie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
micechał Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 powylowiłem i umiescilem w 10 szt, wszystko było OK, ale dzisiaj - 5 dni po porodzie ze gupiczka prawie nie pływa, lezy miedzy roslinami lub lezy na plasko na dnie, sporadycznie podplywa na powieszchnie. Nie wiem czym to jest spowodowane, i co z nia dalej Co to za styl pisania ? Postaraj się pisać poprawnie stylistycznie i ortograficznie. Wszystkim przyjemniej będzie się czytało Twoje posty Link to comment Share on other sites More sharing options...
luki11111 Posted March 6, 2009 Author Share Posted March 6, 2009 czy wy zrozumiec nie mozecie? ze ten post zostal źle wczytany.... jego tresc byla zupelnie inna ii byla poprawna stylistycznie i fonetycznie.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiek Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 dasz to zdjęcie czy się będziesz wykłócał i przedłużał cierpienia rybki Link to comment Share on other sites More sharing options...
luki11111 Posted March 7, 2009 Author Share Posted March 7, 2009 nie mialem mozliwosci zrobienia zdjecia....rybka zdechła... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts