Pablo98 Posted January 27, 2012 Share Posted January 27, 2012 Mam akwa 40l i nie wiem jaki kupic do niego filtr i grzałke. Prosił bym również o obsade jaka byście mi proponowali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandra0619 Posted January 27, 2012 Share Posted January 27, 2012 Do takiego akwarium to raczej małe rybki np.gupiki, neony, mieczyki, kosiarki. A filtr i grzałkę lepiej kupić takie lepsze i droższe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sambi Posted January 27, 2012 Share Posted January 27, 2012 Do takiego akwarium to raczej małe rybki np.gupiki, neony, mieczyki, kosiarki. A filtr i grzałkę lepiej kupić takie lepsze i droższe. Może jeszcze skalary?? A tak na serio to możesz: gupiki --> np. 1+3/2+5 lub kilka samców bojowniki ---> 1+2/3 drobniczki --> 1+2,... A co do sprzętu to myślę, że grzałka(firma) nie robi większego znaczenia ważne żeby była z termostatem i 50W a filtr np aquel fan mini. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubaWe Posted January 27, 2012 Share Posted January 27, 2012 Do takiego akwarium to raczej małe rybki np.gupiki, neony, mieczyki, kosiarki. A filtr i grzałkę lepiej kupić takie lepsze i droższe. Mylisz się. Do takiego litrażu mieczyki, kosiarki stanowczo nie. Rosną za duże. Jakie wymiary akwarium? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basteq Posted January 27, 2012 Share Posted January 27, 2012 Do takiego akwarium to raczej małe rybki np.gupiki, neony, mieczyki, kosiarki. A filtr i grzałkę lepiej kupić takie lepsze i droższe. Takie małe jak mieczyki i kosiarki ? W tym temacie są propozycje do takiego malucha. przykladowi-mieszkancy-akwarium-ok-20-35l-t19607.html Grzałkę to obojętnie jaką ok 40W Filtr najlepiej kaskadowy, żeby nie zajmował cennego miejsca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts