marecki Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 szukałem w necie informacji po czym mozna rozpoznac płec u rybek , ile czasu samica nosi jaja, po jakim czasie młode sie wykluwaja itp itd ale nie moge tego znakleść moze ktos mi pomóc Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukix Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 Zależy o jakim gatunku ryby chcesz się dowiedzieć. Wpisz nazwę ryby w google i powinno pisać. Jak nie chcesz w google to poszukaj na http://www.superakwarium.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
marecki Posted March 5, 2009 Author Share Posted March 5, 2009 tam niestety nie ma tak szczegółowych informacji. Chodzi mi min. o; gupiki molinezje mieczyki miedziki załobniczki piskorki kiryski A moze jest jaks dobra ksiazka Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeHa Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 Tutaj wszytko znajdziesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts