czesoi Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 Mam w domu akwarium 98l(70X35X40) Myślałem o zrobieniu haremu bojownika. 1. Jakie ryby mogą z nim bezpiecznie przebywać? 2. Jakie rośliny dać? Oświetlenie 2x18w. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcda-p Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 1+2x bojownik syjamski (lub sam samiec) 15x razbora klinowa/r. espei/bystrzyk ozdobny/b. barwny/b. czarny/zwinnik jarzeniec/z. blehera/miedzik obrzeżony/tęczanka wernera/neon innesa 5x piskorek sumatrzański/kirysek pigmej/panda 6x otosek Rośliny do tego światełka: bacopy (monnieri, karolińska), nurzaniec, lotos, nadwódka, kryptokoryna (green, brown), wąkrotka, pistia, limnobium, limnofila, pelia, mchy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsFeron Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 Nie wiem czy Bojownik nie obgryzałby Tęczanki Wernera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts