ch.anka Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 Witam, mam może dość nietypowy problem, ale jak zatrzymać rozmnażanie zbrojników? W przeciągu miesiąca moje zbrojniki dochowały się ok 70 szt. potomstwa (w dwóch miotach). Czy wyjęcie kryjówek załatwi sprawę? Czy może muszę oddać tatusia, albo mamusię? Kolejne pytanie, w jakim wieku czy wielkości mogę oddać małe zbrojniki do sklepu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gurolsky folklor Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 Wielkość i wiek do uzgodnienia ze sklepem. A zatrzymasz, jeżeli schowasz im te kryjówki, ewentualnie mniej młodych przeżyje, jeżeli się rozmnożą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch.anka Posted January 23, 2012 Author Share Posted January 23, 2012 Super, dziękuję - tak zrobię, usunę kryjówki. Maluchy to się dopytam w sklepie, nie wiem tylko jak wyłapię te maluchy (strasznie ruchliwe są). Na jedno takie liczne mioty są dobre bo mam dwa małe albinoski - zostawiam dla siebie na bank ) Pozdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts