szczepan-88 Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 witam zastanawiam sie czy na zdjeciu zalaczonym znajduje sie roslina akwariowa. sprawdzilem w spisie roslin i znalazlem w pseudoawariowych, ale wolal bym sie upewnic. dzieki i pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
domino Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Raczej roślina akwariowa to nie jest, ale w 100 % pewny nie jestem. Wydaje mi się że moja mama ma coś takiego w doniczce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacperek Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 mam tą roślinę w doniczce jestem pewny na 100% w tej chwili nazwy nie pamiętam ale znam o niej pewną ciakawostkę na pewno znacie lucky bambo sprzedawane w supermarketach na walętynki to ta sama roślina tylko hodowana w specialnych warunkach i tak wygląda . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kahl Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 No niestety.. Roślina doniczkowa, dokładna nazwa: Dracena. Zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts