marnow Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Karmię Tropical Malawi, dafnia suszoną i mrożona ochotką. Co jeszcze dokupić ? Pyszczaki to Red Redy i Yellowy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkanDaL Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Np.więcej karm dla pyszczaków w tym uzupełniających Link to comment Share on other sites More sharing options...
marnow Posted January 22, 2012 Author Share Posted January 22, 2012 Podajcie jakieś nazwy i jakie uzupełniające ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kahl Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Ochotka dla Pysi? Błąd. Tropical: - Malawi, - Spirulina Super Forte 36%, - Spirulina Flakes, - Kelp Algae, - Krill Flake, - Asta Color (wybarwianie). Sera: - GranuGreen, - GranuRed - Spirulina Tabs, - GVG - mix. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marnow Posted January 22, 2012 Author Share Posted January 22, 2012 Ok, dzięki. Edit: Tropical Malawi Spirulina Flakes Cichlid Gran Ichito Vit Spirulina super forte 36% Vitality Color mrożona ochotka Wystarczą te karmy ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkanDaL Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 Powinno być ok,ale mrożonka uzupełniająca Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubaWe Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 Ja miałem roślinożerne i dawałem też sałatę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jachaja5 Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 Ochotka dla Pysi? Błąd. Jak chcesz to udowodnić?Larwa ochotki z innymi organizmami zooplanktonu to w naturze z glonami poroślowymi "jeden składnik" czy "jedna biomasa" jak kto woli Zamknęłaś kiedyś podobny temat malawi-pokarm-t42009-10.html Natomiast błędem jest podawanie tym rybom pokarmów mięsnych takich jak,mięsa, serce wołowe ,filety ryb i pokarmów sztucznych płatkowych,zawierających te produkty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czarogrudz Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 Ja miałem roślinożerne i dawałem też sałatę. Z sałatą to tylko z pewnego źródła bo ta z marketów to sama chemia. Co do ochotki to też jestem zdania, żeby nie przesadzać z ilością jako urozmaicenie diety raz na 2 tyg ale nie jestem przekonany co do bezpieczeństwa tego pokarmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts