Kacperek Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 Mam w planach standardowe 112l profilowe wiem że w tedy wychodzi jakieś 105l ale chce i koniec chciałbym jakiś biotop Ameryka środkowa , Malawi lub Tanganika mile widziane są inne . bo ogólnych mam dość , dajcie propozycje na obsadę . Czy w takim akwarium mógł bym trzymać parkę pielęgnicy meeki z haremem molinezji oraz 6 kiryskami spiżowymi , jak bym zdecydował się na Afryke to jakie pyszczaki by tu pasowały . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba Zarzycki Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 Neony inessa 12 , kiryski pigmeje 8 , zbrojnik niebieski 1. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacperek Posted January 20, 2012 Author Share Posted January 20, 2012 dzięki za obsade ale chciałbym coś innego osatatnio marzą mi się pyszczki lub jakieś pielęgnice . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsFeron Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 Z pielęgnic zajrzyj tutaj: pielegnice-amerykanskie-informacje-pytania-i-odpowiedzi-t32412.html Pyszczaki to Saulosi albo Rdzawy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacperek Posted January 20, 2012 Author Share Posted January 20, 2012 ok czyli obsada 1+1-p.meeka 1+2-molinezja 6-kirysek spiżowy lub 1+4-PYSZCZAK SAULOSA będzie dobra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domino Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 Powinno być ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsFeron Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 Co do Pyszczaków ok. Co do Meeki to nie wiem czy podczas tarła nie załatwią reszty obsady. Lepiej niech wypowie się kto je kiedyś hodował Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts