banan007 Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 Witam, Na moich roślinach zaczęło robić się coś takiego jak na zdjęciach . I co to jest ? Sinice ? czy coś innego ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ktoś Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 Z innego twego tematu hallo NO3- 0 mg/l PO4- 0,6 mg/l Jeśli to jest prawda możesz się spodziewać ataku sinic. Obawiam się że coś te testy kłamią odrobinkę Jednak testy nie kłamią. Link to comment Share on other sites More sharing options...
banan007 Posted January 20, 2012 Author Share Posted January 20, 2012 Czyli to jest sinica ? Okey to jak ją leczyć ? Wiem, że erytromycyna ale gdzie ją mogę dostać ? A jak nie tym to jakimi środkami ? Dokładne nazwy mnie interesują . nemo130: Pisownia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
banan007 Posted January 20, 2012 Author Share Posted January 20, 2012 Czyli to jest sinica ? Okey to jak ją leczyć ? Wiem, że erytromycyna ale gdzie ją mogę dostać ? A jak nie tym to jakimi środkami ? Dokładne nazwy mnie interesują . nemo130: Pisownia! Nemo nie przesadzaj ... małe literki i jeden błąd to nie jest powód do poprawiania ... Popatrz trochę na pisownie innych ... Polemika z decyzją moderatora w trochę złym miejscu = spam/ot = +1 // Atreyu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts