Qunik93 Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 Witam! Gdzie dostanę kamienie do malawi na śląsku? Mieszkam w obrębie Bytomia/Tarnowskich Gór/Radzionkowa. Czy w jakimś markecie typu Castorama, Obi mogę liczyć na łupki czy coś podobnego? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartex Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 Poszukaj na allegro. Będziesz miał większe pole manewru.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misza166 Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 Na allegro jeżeli ci kasy nie szkoda bo drogo to wychodzi . Najlepiej poszukaj skład budowlany/ ogrodowy wpisz sobie w zumi kamień ogrodowy i zobacz czy w twojej okolicy się znajdzie coś co do ceny to bardzo duża różnica ja płaciłem za serpentynit 0.26 gr kilo ,a na allegro widziałem po 2 zł kilo o ile się nie mylę . Edit ; a jeszcze dochodzi przesyłka i to dość spore koszta chyba ,że chcesz kupić tylko z 5 kg to co innego . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qunik93 Posted January 19, 2012 Author Share Posted January 19, 2012 Ze śląska praktycznie niczego nie ma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misza166 Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 Na śląsku jest własnie najwięcej tego zależy jak daleko chcesz jechać w Rybniku jest duży skład , potem w Gliwicach w samym Bytomiu są trzy składy . wpisz sobie jeszcze kamień dekoracyjny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonio61 Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 Może tutaj http://www.stebis.pl/galeria1.htm dobrze poszukaj masz tam kilka firm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts