ooMartinioo Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 Witam chciałabym prosić kogoś o radę.Kupiłam w sobotę parkę pielęgniczek ramireza i wpuściłam do akwa.W akwarium 100l mam 2 skalary, 2 molinezje, 6 otosków i zbrojnika, no i te pielęgniczki. Dziś złożyły ikrę na kamieniu, który jest centralnie na środku akwarium, nie że gdzieś ukryty... i teraz co mogę zrobić, aby z tej ikry mieć rybunie ? Nie chciałabym jej stracić przez pożarcie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsFeron Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 Proponuje założyć "żłobek" i przełożyć do niego kamień z ikrą. Tutaj masz co i jak: gdy-w-akwarium-pojawi-sie-ikra-krok-po-kroku-t9288.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ooMartinioo Posted January 17, 2012 Author Share Posted January 17, 2012 Bardzo dziękuję, obadam co kryje się pod linkiem i zabieram dzieciaki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts