lukkuj1 Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 mam białe niteczki na korzeniu i jednej roślince sporo tego jest co to może być i czym zwalczyć, awuaclar da radę ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lopezz Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 nitkowata forma Compsopogon glony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukkuj1 Posted January 11, 2012 Author Share Posted January 11, 2012 nitkowata forma Compsopogon glony.zwalczać zoolekiem aquaclar czy poczekać aż samo zniknie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lopezz Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Jeśli jest niedużo to wyjmij korzeń, rosliny i umyj dobrze pod bierzącą wodą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukkuj1 Posted January 11, 2012 Author Share Posted January 11, 2012 Jeśli jest niedużo to wyjmij korzeń, rosliny i umyj dobrze pod bierzącą wodą.no na korzeniu jest tego mnóstwo podobnie na roslince Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lopezz Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Korzeń wygotuj a roślinkę usuń z wody. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek1206 Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 Witam , mam pewien problem . też mam nitki w akwarium ale te nitki się ruszają czy to szkodliwe i czy to jakieś robaczki? Wkurzają mnie , ponieważ chodzą po akwarium i obrzydzają ryby. Prosze o rade i pomoc(czym to zwalczyć). Pozdrawiam : Alek1206 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lopezz Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 Witam , mam pewien problem . też mam nitki w akwarium ale te nitki się ruszają czy to szkodliwe i czy to jakieś robaczki? Wkurzają mnie , ponieważ chodzą po akwarium i obrzydzają ryby. Prosze o rade i pomoc(czym to zwalczyć). Pozdrawiam : Alek1206 Daj fotke baniaczka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts