aklimek7 Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 czesc mam akwa 126l w nim mam roslinki ,krewetki i 2 zbrojniki male chcial bym o pomoc w dobraniu obsady.Interesuje mnie do akwa jakas lawica myslalem o neonkach lub razborach klinowych lub 2 lawice tylko pytanie czy nie będa mialy ochoty na moje male krewetki red cherry, w razie czego mam mozliwosc przezucenia krewet do 32l bo takowe posiadam prosze o wszelakie propozycje dzieki w Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcda-p Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Razbory krewetek nie ruszą, neonki mogą ponoć, ale raczej nie polują tylko skubną z ciekawości. Wybierz ławicę z jednego gatunku. 20-25x neon innesa/n. czarny/n. czerwony/bystrzyk ozdobny/b. barwny/zwinnik jarzeniec/z. czerwonousty/prystelka/miedzik obrzeżony/barwieniec czarny/żałobniczka xx krewetki 1+1x zbrojnik niebieski 1x bojownik/1+1x p. ramireza/1+2x prętnik karłowaty 10x pstrążenica marmurkowa 10-15x neon innesa/n. czarny/n. czerwony/bystrzyk ozdobny/b. barwny/zwinnik jarzeniec/z. czerwonousty/prystelka/miedzik obrzeżony/barwieniec czarny/żałobniczka xx krewetki 1+1x zbrojnik niebieski 1x bojownik/1+1x p. ramireza/1+2x prętnik karłowaty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts