Skocz do zawartości

korzeń z drzewa iglastego


domino
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Mało istotne jest w tym przypadku gotowanie.

Głównie chodzi o długi okres suszenia,może to być ponad pół roku.

I masz wszystko krótko i zwięźle napisane ;)

 

A jeśli chodzi o moje doświadczenia :

Przyniosłem sobie z lasu korzeń iglaka, leżał sobie w piwnicy przez ponad rok :roll: . Póżniej trochę go pomoczyłem w wiadrze, umieściłem na próbę w małym akwarium na około 2 miesiące - żadnych skutków ubocznych nie było. Wręcz przeciwnie , miał jakby zbawienny wpływ na ryby :zamieszany:

Równo miesiąc temu umieściłem ten korzonek już w docelowym akwarium i jest tam po dziś dzień . Na pewno bym nie włożył nic " świeżego "

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

 Udostępnij

×
×
  • Dodaj nową pozycję...