Początkująca12 Posted January 9, 2012 Share Posted January 9, 2012 Marzy mi się akwarium Słonowodne, ale niedawno zajęłam się akwarystyką chciałabym się dowiedzieć jakie są koszty utrzymania takiego akwarium, czy ryby są drogie i ilolitrażowe ma być akwa. Nadaje się ono dla mnie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
meganowy Posted January 9, 2012 Share Posted January 9, 2012 Nie polecam dla początkujących. Wysokie koszty założenia akwarium. Radzę kupić sobie 112l i zrobić słodkowodne na początek. Potem myśleć ewentualnie o słonym Link to comment Share on other sites More sharing options...
Początkująca12 Posted January 9, 2012 Author Share Posted January 9, 2012 Właśnie mam 100l, a mówisz że wysokie koszty ? Jak wysokie , tak na oko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basteq Posted January 9, 2012 Share Posted January 9, 2012 Drogie, trudne w utrzymaniu dla początkujących. Tobie odradzam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Początkująca12 Posted January 9, 2012 Author Share Posted January 9, 2012 Ok właśnie przeczytałam w internecie że ryby kosztują więcej niż samo akwa. Więc daruję sobie :zamieszany: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts