zorax30 Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 Jak wyleczyć chorego axolotla meksykańskiego POMÓŻCIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
mei Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 Jak wyleczyć chorego axolotla meksykańskiego POMÓŻCIEMoja magiczna jasnowidząca kula mówi, żebyś zrobił zastrzyk swojemu pupilowi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emma Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 najpierw zajmij się swoim akwa żeby tam były dobre warunki a wtedy poczuje się lepiej... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaniqa10 Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 Potrzebuje pomocy wiec może mu pomóżmy ?? a nie prawimy mu wykłady . Wie ze ma za male akwa ...Ale przeciez nie poleci do akwarystycznego teraz kupic wieksze.. a skoro rybka zachorowała to w tej chwili nie uleczy jej wieksze akwa opisz co sie z nią dzieje. czy ma jakies plamy na ciele albo cos ?? jak sie zachowuje ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mei Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 Shaniqa nie chodzi o to, że ma za małe akwa tylko zasyfione (zobacz w galerii)... Chodzi też o to, że nie podał żadnych szczegółów a takich tematów zaczyna się robić tysiące. A jeśli chodzi o ścisłość to aksolotl nie jest rybą tylko płazem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorax30 Posted March 2, 2009 Author Share Posted March 2, 2009 wszyscy sie czepiaja tej wody a przecierz mówiłem że po zmianie była taka metna bo mam piasek drobny w akwa. axolotl ma pod skrzelami troche spuchnięte i szare plamy na grzbiecie Link to comment Share on other sites More sharing options...
mei Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 Odpowiedź masz na PW. Wystarczyło poszukać w gogle i to jest pierwsza strona jaka mi wyskoczyła... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorax30 Posted March 3, 2009 Author Share Posted March 3, 2009 wielkie dzieki tak szczerze to mój axolotl nie jest chory ale chce dokupic drugiego i widziałem u niego dziwne plamy na grzbiecie i pod skrzelami troche spuchniete miał. Nigdzie wiecej nie moge go dostac wiec chce kupić tamtego i go wyleczyc. POZDRAWIAM mod: Odpowiedz uzyskałes. Temat zamykam . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts