kvi Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 Witam proszę o identyfikację rybki ze zdjęcia. Edit: Nikt nie wie ? Edytuj posty! Zwracaj uwagę na pisownie. Zdania zaczyna się z wielkiej litery. mod. Evelyn Link to comment Share on other sites More sharing options...
jachaja5 Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 To jakaś krzyżówka pyszczaka z rodzaju Aulonocara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basteq Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 Wygląda na cyrtocara moorii ale ręki sobie uciąć nie dam. Masz inne foty? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kvi Posted January 7, 2012 Author Share Posted January 7, 2012 Jeszcze jedna fotka. Edit: Mi się wydaje że jest to Blue dolphins-cyrtocara moorii lecz pewnosci nie mam na 100% Edit: Zobaczcie To samo co wcześniej. Edytuj i pisz poprawnie! mod. Evelyn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba Zarzycki Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 Nie to chyba nie jest on, ale co to jest? :zamieszany: Edit: Zauważcie że on ma inny (pysk) niż ten na filmiku Edytuj posty. mod. Evelyn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basteq Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 mi sie wydaje ze jest to Blue dolphins-cyrtocara moorii lecz pewnosci nie mam na 100% Tak jak ci wcześniej napisałem wygląda na młodego delfinka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kvi Posted January 7, 2012 Author Share Posted January 7, 2012 Ok dzięki za odpowiedzi ) na filmiku widać większe delfinki i mają już bardziej ukształtowane pyski więc możliwe, że mój należy do tej rodziny. Pisownia, pisownia i jeszcze raz pisownia! mod. Evelyn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maja_dm Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 Na 100% mała morii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts