Nantai Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 Poszukuje nożyczek i pęsety nadających się do akwarium. Mam sąsiada który jest weterynarzem i zaproponował mi te akcesoria. Oczywiście nowe nie używane. Czy nadadzą się do akwarium?. Czy muszą być jakieś specjalistyczne? Wyszukałem nawet takie same w necie: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basteq Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 Spokojnie mogą być. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_Vall Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 mogą być lecz pęseta lepsza by ręki do wody nie wkładać (czyli dłuższa) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAL9001 Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 Żeby zaoszczędzić sporo kasy, radzę poszukać w sprzęcie medycznym i terrarystycznym, broni boże w akwarystycznym. Jak 2 lata temu kupowałem sprzęt to mi gały wychodziły jak patrzyłem na ceny, pinceta 30cm 50zł, nożyczki do przycinania roślin od 70-120zł. Odpowiedniki, pinceta do karmienia gadów 30cm 15zł, nożyczki chirurgiczne proste i półokrągłe 30zł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nantai Posted January 5, 2012 Author Share Posted January 5, 2012 Właśnie ceny z kosmosu. Ja w jeszcze lepszej sytuacji bo będę miał za darmo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts