fryzjerslik Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 Zakupiłem na Tablicy dwa akwa 60l i 200l w 60l były 2paletki 3bocje wspaniałe około 10cm 3 kosiarki 10cm i zbrojnik niebieski. Zaraz po przywiezieniu wpuściłem je do akwa 390l 150x60x60. Po 3 dniach jedna z paletek zaczeła szybko oddychać i nie mogła się podnieść z dna. Przełożyłem je do 112l 80x50x50 (dwie) tam odzyskał energie zaczeła jeść i jest wszystko OK . Teraz chcę zakupić jeszcze z 3-4 szt zeby znalazły parę i będą w 390l 150x60x60 akwa. W tym momencie jedna z nich wisi pomiedzy filtrem a grzałką i nie pozwala tam nikomu dojśc.(W 112l) (coś jeszcze mam podać)??? pH 6,5 - 7 TWO-6-8 TWW-3-4 No2-0 NO3-? nie posiadam reszty testów( niestety) Baniak 112l 80x50x50 i 390l 150x60x60 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basteq Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 Myślisz, że pod innym nickem nikt cię nie pozna panie fryzjerze? Temat wałkowany w 3 innych tematach Za to chyba przewidziano specjalne nagrody Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsFeron Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 Witaj kolego, rzeczywiście problem straszny, ale spokojnie pomożemy Ci. Nie wiem czy wiesz, ale Paletki nie mogą być w takim małym akwarium. Zupełnie przypadkowo jeden z naszych forumowych kolegów też miał taki problem. Zajrzyj tutaj: viewtopic.php?f=43&t=41689 frycu, gratki za drugie konto Na pewno nikt się nie skapnie Posty takie same i nazwy nicków o fryzjerstwie hahahha Link to comment Share on other sites More sharing options...
fryzjerslik Posted January 4, 2012 Author Share Posted January 4, 2012 Witaj kolego, rzeczywiście problem straszny, ale spokojnie pomożemy Ci. Nie wiem czy wiesz, ale Paletki nie mogą być w takim małym akwarium. Zupełnie przypadkowo jeden z naszych forumowych kolegów też miał taki problem. Zajrzyj tutaj: viewtopic.php?f=43&t=41689 frycu, gratki za drugie konto Na pewno nikt się nie skapnie Posty takie same i nazwy nicków o fryzjerstwie hahahha To jest odpowiedź? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 No chyba masz na za debili. Ban na to konto + ostrzeżenie na tamto, swoją drogą zbanowane przed chwilą za ostrzeżenia. Jeszcze jedna głupia akcja i zamieniamy 2 tygodniowy ban tamtego konta na stały i blokujemy możliwość zakładania nowych kont. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts