Migdek Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 jak w temacie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiek Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 Pielęgnice wszelkiej odmiany, no może poza ramirezami Ryby z jezior Malawi/Tanganika chyba, że masz na myśli krewetki na pokarm no to jak przepuścisz przez młynek albo zmielisz dobrze wałkiem to wszystkie zjedzą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mei Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 A czy czasem ryby z tanganiki/malawi nie mogą żyć z krewetkami? Inne warunki wodne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiek Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 tak, ale zależy w jakim kontekście Migdałek pyta czy na pokarm, czy że ma krewetki i nie wie jakie rybki jej je zjadają. Tylko snuję domysły. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Migdek Posted March 1, 2009 Author Share Posted March 1, 2009 No ok, dzięki...Kolega ma trawnik z krewetek i chce wiedziec.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mei Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 tak, ale zależy w jakim kontekście Migdałek pyta czy na pokarm, czy że ma krewetki i nie wie jakie rybki jej je zjadają. Tylko snuję domysły.No racja Jak jest źle sformułowane pytanie to faktycznie można długo dyskutować. Temat już chyba można zamknąć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Migdek Posted March 1, 2009 Author Share Posted March 1, 2009 Chodziło o to, że potrzebne są jakieś ryby, które by trochę w krewetkach spustoszyły, bo jest ich za dużo..Myślałam, że dobrze sformułowane pytanie. No ale już po temacie, dzięki. Można zamknąć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiek Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 kakadu i skalary Link to comment Share on other sites More sharing options...
aszami Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 zależy jakie krewetki kolega ma filtrujące z kakadu i żyją normalnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
ISSAC Posted March 31, 2009 Share Posted March 31, 2009 sorry że odkopałem tak stary temat ale właśnie szukałem wiadomości na temat ramirezki a krewetki Pielęgnice wszelkiej odmiany, no może poza ramirezami Ryby z jezior Malawi/Tanganika chyba, że masz na myśli krewetki na pokarm no to jak przepuścisz przez młynek albo zmielisz dobrze wałkiem to wszystkie zjedzą. czyli z ramirezami można trzymać krewetki?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiek Posted March 31, 2009 Share Posted March 31, 2009 z ramirezami tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ISSAC Posted March 31, 2009 Share Posted March 31, 2009 to super bo strasznie się mi podobają właśnie ramirezki a chciałbym mieć równiez krewetki Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOLBS Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 Trzcinak w naturze sie nimi żywi ja ma trzcinaka i 1 w tygodniu daje mu krewetke zjadł by wszystki a jakie masz akwa Link to comment Share on other sites More sharing options...
anija277 Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 issac , można ja mam filtrujące z ramirezkami Link to comment Share on other sites More sharing options...
ISSAC Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 ja mam 2 malutkie ramirezki płeć nieznana narazie 4 krewetki red i 4 pandy i ślimaka tygryska i jak narazie ramirezki się krewetkami nie interesują 8-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
anija277 Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 moje krewecie są dwa razy takie jak moje ramirezki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts