Akryl Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 Witam, dostałem kilka dni temu rybki od znajomego który likwiduje akwarium. -wielka welonka -2 kiryski (jeden chyba Pstry a drugi nie wiem taki cały biały) -kardynałek chiński -i 2 rybki których nie znam i chciałbym zapytać was o ich nazwę O to jedna z nich: W moim akwarium są także gupiki i neonki innessy, których co chwilę ubywa i tutaj drugie pytanie do was. Czy welonka mogła połknąć te małe gupiki i neonki dodam, że znikają tylko te mniejsze. PS. wiem, że welonka nie może być z gupikami z powodu temperatury wody. Jest ona tylko na chwilę u mnie, puki jej nie oddam. Z góry dzięki za odpowiedzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jachaja5 Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 kardynałek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basteq Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 Wygląda na kardynałka chińskiego złotego ale gdzieś pasek zgubił Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamel Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 Zależnie od wielkości welonki - mogła połknąć neonki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joker el Rey Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 W moim akwarium są także gupiki i neonki innessy, których co chwilę ubywa i tutaj drugie pytanie do was. Czy welonka mogła połknąć te małe gupiki i neonki dodam, że znikają tylko te mniejsze. jeżeli jest między nimi duża różnica to mogły Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akryl Posted January 2, 2012 Author Share Posted January 2, 2012 Razem z tym welonem ma z 13 cm więc jest duża różnica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filipokon15 Posted March 28, 2012 Share Posted March 28, 2012 Jeżeli chodzi o kiryska (tego drugiego) to możliwe że panda. Michał84:Stary temat,zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts