tomanio Posted January 1, 2012 Share Posted January 1, 2012 Cześć. Mam 4 skalary, 4 kirysy, 2 zmienniaki wielobarwne i prętnika karłowatego-akwarium ma 112l. Mam pytanie czy do tego zbiornika mógłbym wpuścić 1 bojownika syjamskiego, a jeśli nie to jaki warunek musiałbym spełnić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basteq Posted January 1, 2012 Share Posted January 1, 2012 Nie nadaje się do tej obsady. Poza tym masz za małe akwa na skalary. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dkonrad23 Posted January 1, 2012 Share Posted January 1, 2012 Skalary za duże na to akwarium. Dokup 2 kirysy. Nie kupowałbym bym w twoim przypadku bojowników. Ale nie bierz mojego zdania do myślenia bo nie znam sie na bojownikach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkanDaL Posted January 1, 2012 Share Posted January 1, 2012 Najpierw musisz oddać skalary,dokupić 2 kiryski,dokupić 2 lub 3 samice prętnika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomanio Posted January 1, 2012 Author Share Posted January 1, 2012 Dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts