ulawisnia Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 Jakie są Wasze?Ja bym chciała rzucić palenie,trochę schudnąć,wyprowadzić sie na własne m,dostać prace no i założyć większe akwa tzn 112l. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YotoroAne Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 Skoro pytasz o postanowienie to czemu nie piszesz co zrobisz tylko co byś chciała? :zamieszany: Moje postanowienie? Nie będe mieszał w akwarium co chwila przesadzając rośliny i dokładając nowe a ograniczę się tylko do przycinania ich jak już się będą za bardzo rozrastać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ulawisnia Posted December 30, 2011 Author Share Posted December 30, 2011 No wiesz moge napisać że to zrobię ale wiesz to się okaże. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basteq Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 Założyć morszczaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adek86 Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 jeść więcej, pić więcej i więcej seksu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ulawisnia Posted December 30, 2011 Author Share Posted December 30, 2011 jeść więcej, pić więcej i więcej seksu hehe no to właśnie jest szczęśliwe życie Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArMasteR Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 chce sie zaczać wiecej uczć hahahah co ja mówie.Raczej nic nie mam bo nie dotrzymam:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 Mniej banować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niger1317 Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 Zlikwidować akwarium i kupić sobie chomika... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsFeron Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 Zlikwidować akwarium i kupić sobie chomika...To chyba postanowienie dla niektórych z użytkowników tego forum Niekoniecznie dla Ciebie Żeby nie było, że spam: Mam zamiar mniej denerwować ludzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
19osa98 Posted December 31, 2011 Share Posted December 31, 2011 Ummm... Moje postanowienie to stworzenie pięknego buszu w mojej 40- litrówce i może założenie tak 120- litrowego ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
łuska Posted December 31, 2011 Share Posted December 31, 2011 Schudnę, zacznę więcej ćwiczyć, rzucę palenie, zaoszczędze kase a za tę kasę wyjade na wakacje za granicę lub zrobię prawo jazdy a i będę się uczyć, uczyć i uczyć w 2012 zaczynam 3 rok= pisanie pracy licencjackiej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamon Posted December 31, 2011 Share Posted December 31, 2011 Założę Tanganikę, oraz Towarzyskie 54l. I kupię większą klatkę koszatniczce Link to comment Share on other sites More sharing options...
patuu97 Posted December 31, 2011 Share Posted December 31, 2011 1.Będę się uczyć. 2.Będę częściej i bardziej miła dla ludzi. 3.Zacznę jakiś sport uprawiać aby mieć lepszą figurę. 4.Postaram się aby ten rok był lepszy od poprzednich... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzaraMysz Posted December 31, 2011 Share Posted December 31, 2011 1. Zakończę kolejne studia, z powodzeniem a jakże 2. Będę jeszcze bardziej milsza, a jakże 3. Zapuszczę w końcu włosy- na głowie, a jakże 4. Znajdę sobie fajnego chłopa, a jakże edit: Zapomniałabym. 5. Zrobię prawko na motor, a jakże A jak nie, to będzie do kitu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkanDaL Posted December 31, 2011 Share Posted December 31, 2011 1.Stworze kozacką amazonke w mojej 126-tce 2.Będe więcej się uczyć(może ) 3.Postram się nie bić mojego kolegi(może ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ECIK-GFC Posted January 1, 2012 Share Posted January 1, 2012 - Rzucę palenie - Zalać 1200 l ( Zalać nie zakupić ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jachaja5 Posted January 1, 2012 Share Posted January 1, 2012 Nie marnować tyle wody hehe znowu się pewnie nie uda zrealizować tak wielkiego wyzwania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordimer Posted January 1, 2012 Share Posted January 1, 2012 Doprowadzić kontuzjowane kolano do stanu 100% używalności. Więcej i mocniej chodzić po górach. Upiększać swoje baniaki i rozwijać wiedzę związaną z akwarystyką. Więcej pływać. Wrócić do gry w kosza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonk Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 Tak jak wyżej- doprowadzić kolano do normalności. Ale nie po kontuzji(sama nie wiem od czego puchnie) Nie przejmować się bólem- to i tak nic nie daje. Zabrać się za budowę nowej stajni. Zajeździć nowego młodzika. Wytrwale pielęgnować rybki (i roślinki) w nowych 120l Więcej książek! I żeby na studiach wytrwać... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts