SzaraMysz 0 Posted December 21, 2011 Przygotować pół miarki radości, szczyptę pogody ducha, kwartę serdeczności, dwanaście centymetrów uśmiechu, kilogram życzliwości, pięć gramów dobrego humoru, miłości ze dwie garści, odrobinę szaleństwa, 3 łyki szczęścia, dwie łyżki wolnego czasu, garstkę otwartości oraz cały zapas Wiary, Nadziei i Miłości. Całość wymieszać energicznym ruchem, 2 razy zakręcić przy tym brzuchem, długo podgrzewać w cieple forumowego ogniska, i patrzeć jak radość wśród forumowiczów rozbłyska . Życzenia Wszystkim zabnowanym, z ostrzeżeniami oraz tym bez "przewinień", bo mimo "przewinień" ja Was wszystkich bez wyjatków lubię i oczywiście modom moim kochanym, sobie również , adminom też- niech stracę p.s. Jak macie się wpisywać, to proszę o "w miarę normalne" życzenia Share this post Link to post Share on other sites
Sagra 4 Posted December 21, 2011 I ja również życzę wszystkim wesołych, spokojnych, pogodnych, świąt Bożego Narodzenia, oraz spełnienia marzeń. Share this post Link to post Share on other sites
123Patryk 0 Posted December 21, 2011 Wesołych Świąt wszystkim i bogatego mikołaja. Share this post Link to post Share on other sites
ECIK-GFC 2 Posted December 22, 2011 I NIE ZAMYKAĆ MI TEGO TEMATU Tradycyjnie jak co roku sypią się życzenia wokół. Większość życzy świąt obfitych i prezentów znakomitych, a ja życzę, moi mili, byście święta te spędzili tak jak każdy sobie marzy, że mu kiedyś się przydarzy. Może cicho bez hałasu wyjeżdżając gdzieś do lasu, może w gronie swoich bliskich jedząc karpia z wspólnej miski, może gdzieś tam w ciepłym kraju czując się jak Adam w raju, może lepiąc gdzieś bałwana, jeśli śnieg popada z rana. Może tak jak to lubicie licząc dziury na suficie, sami zresztą chyba wiecie, gdzie najlepiej się czujecie. Takie dla Was mamy życzenia w dniu Bożego Narodzenia. Share this post Link to post Share on other sites
Erni-lee 7 Posted December 22, 2011 Wszystkiego najlepszego z okazji świąt ulepcie bałwana takiego dużego jeśli nie będzie mrozu a jeśli będzie weźcie grzałkę z akwarium i podgrzejcie atmosferę. Share this post Link to post Share on other sites
ariz_ona 0 Posted December 22, 2011 W tych dniach radosnych, oczekiwanych, gdzie gasną spory, goją się rany, życzę zdrowia, życzę miłości, szczerości duszy zapachu ciasta, przyjaźni, która jak miłość wzrasta, kochanej twarzy, co rano budzi, i pełno życzliwych ludzi, bardzo dużo prezentów, mało w życiu zakrętów, biały puch niech z góry spada i niechaj rybka w nocy zagada, dużo bąbelków w szampanie, a na każdym kroku szczęścia w Nowym Roku! Share this post Link to post Share on other sites
Basteq 1 Posted December 22, 2011 Życzę wszystkim wesołego karpika Share this post Link to post Share on other sites
Gagatek 55 Posted December 22, 2011 Wszystkiego najlepszego,zdrowia, szczęścia i spełnienia marzeń . Share this post Link to post Share on other sites
agunia997 0 Posted December 22, 2011 Życzę Wam Duuużoo prezentów pod choinką (i nie 'mówię" tu o banach czy ostrzeżeniach- broń Boże ) Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku Spełnienia marzeń,radości, pieniędzy i wszystkiego co najlepsze! http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQAvq6PidAUielz1YANxI37B7G0vq5LhvhDJNJXmAnn_8UTfMuL Share this post Link to post Share on other sites
SkanDaL 2 Posted December 22, 2011 Wysztkiego naj,zdrowia,szczęścia i by wam rybki rosły Share this post Link to post Share on other sites
Regus 0 Posted December 22, 2011 Wszystkiego naj w te święta dla wszystkich forumowiczów . Niech wam ryby ludzkim głosem przemówią Ale przede wszystkim zdrowych , radosnych i spędzonych w gronie rodzinnym świąt . Share this post Link to post Share on other sites
Łukasz:) 0 Posted December 22, 2011 Na scęście, na zdrowie, na to Boze Narodzenie Coby sie wom darzyło syćko boskie stworzynie W kumorze, w oborze - wsyndyl dobrze Coby sie wom darzyły kury cubate, gęsi siodłate Cobyście mieli telo wołków kielo w dachu kołków Telo cielicek kielo w lesie jedlicek Telo owiecek kielo mak mo ziorecek Telo krów kielo w sąsieku plów Coby sie wom darzyły konie z biołymi nogami Cobyście orali śtyroma pługami Jak nie śtyroma - to trzoma Jak nie trzoma - to dwoma Jak nie dwoma - to jednym Ale co godnym! Sięgnijcie do pieca - wyjmijcie kołoca Sięgnijcie do skrzynie - wyjmijcie pół świnie Sięgnijcie na wyzke - wyjmijcie masła łyzke Piekliście, kłóliście - kolędnikom daliście Coby sie wom darzyły dzieci - kielo przy piecu śmieci W kozdym kątku po dzieciątku, a na pościeli troje Ino cobyście nie pedzieli, ze to ftore moje! Na scęście, na zdrowie, na tyn Nowy Rok! Coby wom wypod z pieca bok! Coby wom z pieca wypadła ruła! Coby wom gaździno zhrubła! Coby wom nicego nie chybiało Z roku na rok przybywało A do reśty - cobyście byli scęśliwi i weseli Jako w niebie janieli, haj! Share this post Link to post Share on other sites
lilkaxx4 0 Posted December 22, 2011 witam Wszystkich Ja po prostu życzę Wesołych Świąt ;p Share this post Link to post Share on other sites
66przemo66 0 Posted December 22, 2011 Życzę wszystkim wesołych, spokojnych, świąt Bożego Narodzenia, spełnienia marzeń oraz dużych wzrostow w akwarium Share this post Link to post Share on other sites
jachaja5 0 Posted December 23, 2011 Zdrowych ,Pogodnych i dużo sianka Share this post Link to post Share on other sites
Sławek121 266 Posted December 23, 2011 Zdrowych,radosnych i spokojnych Świąt. Share this post Link to post Share on other sites
Akwarysta xenn 0 Posted December 23, 2011 Wesołych , spokojnych , radosnych świąt Share this post Link to post Share on other sites
Kalord20 0 Posted December 23, 2011 Do autora tematu, nie wiem jaką szkołę skończyłaś, ale w podstawówce uczą, że "Bożego Narodzenia" (w tytule) piszemy z wielkiej litery. Do autora postu. Temat nie jest mój, został przyklejony. Do autora postu, niestety ale Tu się składa życzenia, nie uwagi. Ostrzeżenie, a Świąteczny urlop może wlepi Ci inny mod. Bardzo mi przykro. mod. SzaraMysz Share this post Link to post Share on other sites
łuska 0 Posted December 23, 2011 A ja składam życzenia w postaci tej oto kartki flash. http://www.care2.com/send/card/6882 trzeba kliknąć na początku Share this post Link to post Share on other sites
Beniek 9 Posted December 23, 2011 Wszystkiego Najlepszego z okazji Świąt i nadchodzącego Nowego Roku. Share this post Link to post Share on other sites
AsFeron 0 Posted December 23, 2011 Wszystkiego Naj No i szczęścia Share this post Link to post Share on other sites
szosti 0 Posted December 23, 2011 Dołączam się do życzeń... Oby nowy rok przyniósł mniej smutków i trosk niż bieżący. Wesołych i spokojnych świąt. Share this post Link to post Share on other sites
Drobniczek 0 Posted December 24, 2011 Zdrowych i radosnych Świąt :-* Share this post Link to post Share on other sites