Erni-lee Posted December 21, 2011 Share Posted December 21, 2011 Wpadłem na taki pomysł na święta (zabawa choinka świąteczna) Każdy użytkownik ma prawo wstawić jedno zdjęcie swojej domowej choinki możemy zdjęcie edytować i zamieniać na inne.Nie zabrania sie komentowania zdjec. Zabawa trwa od 21 grudnia 2011 do 1 stycznia 2012. Dopiszę, że zdjęcia można komentować tylko przy wstawieniu swojej choinki, żeby w temacie znów śmietnika nie było. Zasady jak w gwiazdkach forum. łuska usuwam twój koment. Chcecie zabawy- bawcie się. mod. SzaraMysz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erni-lee Posted December 22, 2011 Author Share Posted December 22, 2011 Pewnie ze wstawię ale jeszcze nie ubraliśmy więc może ktoś inny ma już ubraną choinkę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erni-lee Posted December 28, 2011 Author Share Posted December 28, 2011 Mam zdjęcie choinki sam ubierałem ale nie zamieszczę brak zainteresowania proszę o zamknięcie zabawa bez sensu a podobno ma nie być 30 grudnia co się stanie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts