samuelll1 Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Witam Proszę o radę zakładam akwarium 200l teraz posiadam 80 l ,moje pytanie jaką proponujecie obsadę?? Biotop?? Z góry dziękuje za odp ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sagra Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 Jakie ryby ci się podobają?No właśnie, podstawowe pytanie. Dodam jeszcze: co oczekujesz od ryb? Bez tego, wybacz, ale Ci nie pomożemy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz:) Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 Również jaki biotop ci się podoba, bo to od Ciebie zależy. Do każdego biotopu idzie dobrać odpowiednie rybki. Zastanów się i daj odpowiedź. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuelll1 Posted December 17, 2011 Author Share Posted December 17, 2011 W 80 l posiadam 10-neon czerwony 15-neon inesa parka gurami parka kakadu 4-kirisek panda 2-glonojad Raczej bedę likwidował te 80 l .Interesuja mnie bardzo pielęgniczki ,neony pozostawie z kiryskami ,gurami moge oddac .. A wiec sie zdecydowałem na amerykę (nie wiem tylko na jaką ) Doradzcie mi jakieś pielęgniczki jak się nie da trzymać ich z neonami to doradzcie bez neonów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts