Początkująca Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 w zbiorniku rozmnożyły mi się gupiki i nie wiem, czy mam je przełożyć do innego zbiornika, czy zostawić tak jak jest ( boje się, że więkrze gupiki mi je zjedzą ) i czym je karmić. słyszałam, że suszonymi rozwielitkami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Migdek Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Tu wszystko pisze: viewtopic.php?f=2&t=4058 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pakulec Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 roztartym w pył pokarmem płatkowym Link to comment Share on other sites More sharing options...
Początkująca Posted February 26, 2009 Author Share Posted February 26, 2009 a potrzebny jest im filtr??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiek Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 viewtopic.php?f=2&t=4058 !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WojtekD Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 no pewnie , że jest:D chcesz , żeby sie podusiły??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Migdek Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 W linku podanym i przeze mnie przez Kiryska jest wszystko napisane. Nie chce sie czytać,co? To po co rybki hodowac jak sie o nich czytac nie chce..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukix Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 no pewnie , że jest:D chcesz , żeby sie podusiły???Chyba coś ci się pomyliło. Głównym zadaniem filtra jest filtrowanie wody, czasami ma on też wbudowany napowietrzacz. Żeby ryby się nie podusiły wystarczy sam napowietrzacz. Oczywiście filtracja też musi być. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts