marekvip10 Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Napiszcie swoje opinie o filtrze AQUAEL TURBO 500 ,jak sprawuje się w waszych baniakach? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mareczek Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Witaj, jest to ulepszona wersja starych filtrów TURBO. Co widać na pierwszy rzut oka to mniejsze zużycie prądu. Filtr wydaje się być zrobiony dokładnie, co też działa na jego plus. Sam w jednym ze zbiorników mam zamontowany ten filtr i jestem zadowolony z jego pracy. Mareczek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kemyd Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 Widzę, że temat już jest. Zastanawiam się zamienić obecny filtr właśnie na ten. Czy nada się do mojego zbiornika 45L (tu film i zdjęcia tego zbiornika viewtopic.php?f=22&t=42224&p=377246#p377246 ) , nie będzie za duży? Dodam, że lustro wody ma 26cm ewentualnie mogę dolać z 0,5cm, bo mam 2,5cm wolnej przestrzeni. Wybrałem ten filtr, bo mogę zastosować ceramikę. A może znajdę jakiś inny filtr, gdzie mogę zastosować ceramikę? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts