lukson997 Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 czy moze powiedziec mi ktos czy to było tarło. A wiec było tak wyglądało to na taniec-naj wieksza brzanka chyba samica bo czytałem że samce sa mniejsze i smuklejsz i naj mniejsza brzanka chyba samiec, kreciły sie w kółko tak jakby sie całowały pyszczkami i delikatnie sie podskubywały. Czy to był taniec godowy a może walka? Wszystko trwało gdzies 3 minuty.Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glonek Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 mysle ze nie...moje robily tak kiedys...(ale teraz ich nie mam)zyly mi jakies 2-3 lata i nic z tego nie wyszlo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwix Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 nie to raczej nie tarło Link to comment Share on other sites More sharing options...
REKINEKrEXO Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 To na 100% nie tarło. One to robią inaczej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukas Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 Trzeba było filmik nagrać to by się zobaczyło. Ale również uważam że to nie tarło Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukson997 Posted March 2, 2009 Author Share Posted March 2, 2009 a to co to było bo napewno nie walka to wyglądało jak taniec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts