Matt91 Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 Witam jak w temacie czy ktos rozjaśiał/przyciemniał kolor farby barwnikiem ? Czy jest on szkodliwy dla rybek? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niger1317 Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 Do jakiego tła? Dziś malowałem tło zewnętrzne pigmentem do farb. Takim zwykłym ze sklepu z farbami. Jeśli chodzi Ci o wewnętrzne tło to napisz jaki produkt masz na myśli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt91 Posted December 1, 2011 Author Share Posted December 1, 2011 Przeczytałem w jakims poscie ze dobra zamiast farb faust bedzie emalia akrylowa śniezki i taka mam zamiar uzyc do malowanie mojego tła wewnetrznego. Ale chodzi mi jakim pigmentem nieszkodliwym dla ryb moge rozjasnic/przyciemnić jeżeli taki jest wgl ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts