Nantai Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Mam światło 18 W+ 24W+20W. Akwarium 112 litrów. Ruszyła od wczoraj u mnie bimbrownia (męczyłem się z nią kilka dni, ciągle jakaś nieszczelność). Mam zamiar nawozić. Akwarium ma już 3 tygodnie. Czy już można zacząć nawozić? Posiadam ten nawóz http://allegro.pl/nawoz-dla-roslin-k2s0 ... 82727.html . Dawkowanie nawozu ok, wg opisu. Tylko nie wiem co to jest: K2S04+ FE i jak to dawkować i kiedy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba Zarzycki Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 Wdłg. mnie lepiej było by zaopatrzyć się w nawozy w płynie, np. z serii aqua art. Może być węgiel, uniwersalny, i ferro+. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkanDaL Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 Wdłg. mnie lepiej było by zaopatrzyć się w nawozy w płynie, np. z serii aqua art. Może być węgiel, uniwersalny, i ferro+.Zgadzam się z kolegą-sam uzywam Co2 w płynie i dziala swietnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts