dawido802 Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Witam.Mam pytanie mam akwarium 150l mam tam 9szt pielęgnic jak czesto mam je karmić i w jakich ilośćiach bo zdechły mi juz 2 rybki ładny glonojad i nie wiem od czego dzięki ......POZDRAWIAM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basteq Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Musisz podać pełne dane akwarium i jak często je karmisz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
skalar10 Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Najlepiej żebyś je karmił dwa razy dziennie dawaj im po szczypcie pokarmu. Mi się zdaje,że przekarmiasz je. A czy sprawdzałeś parametry wody? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawido802 Posted November 19, 2011 Author Share Posted November 19, 2011 ja karmie raz dziennie daje troszke wiecej pokarmu woda ma 27 stopni Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrzesiekK Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 A mógłbyś napisać parametry wody, sprzęt i jakie to pielęgnice ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
skalar10 Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 No właśnie zgadzam się z przedmówcą podaj parametry wody! Post traktuję jako spam. Ostrzeżenie. mod. SzaraMysz Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawido802 Posted November 19, 2011 Author Share Posted November 19, 2011 Akwarium mam dopiero miesiac i dla mnie to jest czarna magia. Filtr mam wewnętrzny a parametry nie mam pojęcia. Może mnie wprowadzicie w temat? Pisz poprawnie po polsku. Ogranicz emoty. mod. SzaraMysz Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirpio Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 akwarium mam dopiero miesiac i dla mnie to jest czarna magia chyba ze pomożecie Umiesz czytać?Jakie masz pielęgnice? Nie wymagaj cudów odpowiedz na pytania a my ci napiszemy ci i jak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawido802 Posted November 19, 2011 Author Share Posted November 19, 2011 nie mam pojecia ja kupiłem cały zestaw i nie wiem jak sie nazywają te rybki Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirpio Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 nie mam pojecia ja kupiłem cały zestaw i nie wiem jak sie nazywają te rybki Zdięcie mile widziane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skalar10 Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Kup sobie testy do akwarium Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts