kamil1124 Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 jak rozmnozyc taki mech ktury wygląda jak kulka Link to comment Share on other sites More sharing options...
wielkopletw Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 odrywasz kawałek i rośnie z tego kawałka nowa kulka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
korozja Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 tak, ale to trwa dość długo więc lepiej kupić od razu tyle ile się chce mieć docelowo. (mówisz o gałęzatce) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukix Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 Gałęzatka to dokładniej glon a nie mech, a rozmnaża się tak jak napisał wielkopłetw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
comba Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 jeśli chodzi o te kulki to ja je dzieliłem na dwie czasami trzy części i dalej mi rosły ale nie powiedział bym ze aż tak wolno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek901 Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 Cześć mam taki mały problem. Kiedys miałem w akwarium taki jakby meszek pływający po powierzchni i rozrastał sie naprawde szybko i miałem dużą warstwe tego meszku czy wicie jak ten meszek sie nazywa chciałbym kupić albo zdobyć ten meszek bo to doskonała kryjówka dla małych nowonarodzonych rybek. prosze o odp na maila darek_90@o2.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil1124 Posted February 24, 2009 Author Share Posted February 24, 2009 napewno miałes wgłebke wodną na 10000% Link to comment Share on other sites More sharing options...
k.gardenman Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 mysle że to była rzęsa jak poprzednik ja ja przynosiłem z naturalnych zbiorników , trzeba przy tym liczyć się z zarazkami które mogą występowac w naturze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts