łuska Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 Czy ktoś z was korzystał z belio (sklep akwarystyczny internetowy)? Zaakceptowano mi przesyłkę w pn (przesyłka kurierska) i do tej pory nic nie przyszło. Podali mi już w pn numer przesyłki ale i tak do tej pory nic nie mam -opis jest "Trwa realizacja zamówienia". Długo się czeka na wysyłkę z tego sklepu? Wie ktoś? Wiem, że jest temat o opiniach o sklepach, ale to nie opinia, potrzebuję informacji, bo czekam już 2 dni i nic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tasman Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 To jest zwykły sklep akwarystyczny prowadzący też sprzedaż internetową. Dzisiaj zamówiłem u nich rośliny ale że jestem z Wrocławia odbiorę je osobiście . Z tego co wiem odnośnie tego sklepu to wśród ludzi ma on bardzo dobrą opinie. Tyczy się to zarówno wyposażenia jak i obsługi. Spróbuj napisać maila ze swoim problemem powinni odpowiedzieć. Ja złożyłem zamówienie mailowo i jestem zadowolony z kontaktu z tym sklepem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
łuska Posted November 16, 2011 Author Share Posted November 16, 2011 Może jutro będzie. Będę czekać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 Tez korzystałem z ich usług i jestem zadowolony. Myślę,że jutro otrzymasz zamówienie. Ps.Ja na przykład miałem wczoraj wysłane raki-Pocztą Polską i już dziś rano były u mnie(miłe zaskoczenie). To chyba zależy od tego jaki priorytet ma paczka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
łuska Posted November 17, 2011 Author Share Posted November 17, 2011 Niestety okazało się, że dostawca miał przyjechać w pn, ale go nie było- dziś ma przyjechać (i oby to zrobił!!!) i jutro być może dostanę paczkę bo kurier o 17 przyjeżdża do nich kurczaki no, w pn zamówiłam jutro pt a ja ciągle jej nie mam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts