apollobach Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Witam wszystkich: Jestem posiadaczem akwarium 200 litrów do dzis pływały w nim piranie 4 szt. problem w tym,ze dziś zaczęło przeciekać (panele do wymiany) strasznie sie zdenerwowałem z tego powodu.Chciałbym ulokować w tym akwarium coś innego od rybek,co możecie mi polecić?z góry dziękuję za odp. pozdrawiam moje gg 8351732. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basteq Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Kup królika miniaturowego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shem Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Odwróć akwarium na bok, zamontuj wywietrznik u góry, suwnice, potem wstaw tam drzwiczki z szyby takie jak w terrariach, i możesz tam trzymać np Gekona, oczywiście musisz też zamontować świetłowkę UVA UVB no i żarnik. Powodzenia;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsFeron Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Zamiast rybek możesz dać tam Krewetki, Żółwia, Karliki, Małże, Ślimaki, Raki. Oczywiście nie wszystko na raz. Zależy co Ci się podoba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Zamiast rybek możesz dać tam Krewetki, Żółwia, Karliki, Małże, Ślimaki, Raki. Oczywiście nie wszystko naraz. Zależy co Ci się podoba. A przeczytałeś pierwszego posta.Czy znów piszesz byle pisać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsFeron Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 A przeczytałeś pierwszego posta.Czy znów piszesz byle pisać? Wiem o co mu chodzi, ale jak pisze na forum akwarystycznym, w dziale Akwarystyka słodkowodna i morska » Obsady zbiorników to jaką odpowiedź chce usłyszeć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shem Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Witam wszystkich: Jestem posiadaczem akwarium 200 litrów [...] problem w tym,ze dziś zaczęło przeciekać (panele do wymiany) [...]. Chciałbym ulokować w tym akwarium coś innego od rybek,co możecie mi polecić? [...]. Wiem o co mu chodzi, ale jak pisze na forum akwarystycznym, w dziale Akwarystyka słodkowodna i morska » Obsady zbiorników to jaką odpowiedź chce usłyszeć? Może wystarczy logicznie pomyśleć, skoro przecieka, znaczy, że żadne zwierze, które wymaga zalaniem akwarium woda nie wchodzi w grę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parabol Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 No więc jeśli to nie ma być związane z rybkami to na tym forum ci nie pomożemy. Hoduj sobie np węża albo żółwia Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkanDaL Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Żółw stepowy,wąż zbożowy,gekon lamparci,patyczaki,modliszkę,skarabeusza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts