dawiddav1 Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Witam Mam piały piasek kwarcowy, oraz neonki i gupiki, i moje pytanie brzmi, jakie wybrać najlepiej tło dla tych ryb? Z góry dzięki za propozycje ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz:) Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Czarny brystol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzegrzół Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Witam Mam piały piasek kwarcowy, oraz neonki i gupiki, i moje pytanie brzmi, jakie wybrać najlepiej tło dla tych ryb? Z góry dzięki za propozycje ;P Tłem się przejmujesz,a te ryby nie przepadają za jasnym podłożem. Co do tła oczywiście czarne a jak je zrobisz to tylko kwestia Twojego pomysłu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawiddav1 Posted November 15, 2011 Author Share Posted November 15, 2011 wiem ze nie przepadają, ale mi sie podoba takie podłoże ;pp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts