ulem Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Pewnie usłysze zaraz ze to juz byłoo ale szukałem i dokładniej odpowiedzi nie znalzałem 1 nie miesci mi sie korzen czy moge go gotowac na 2 razy w garku raz z jednej strony raz z 2 2 korzen jest z wisni czy sie nadaa a co do kamieni to mam taki pytnie czy mam je tez gotowac w solonej wodzie czy w zwykłej ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja_dm Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 A po co ty te kamienie chcesz gotować ?? polej je tylko gorącą wodą. Korzeń możesz gotować na 2 razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
comba Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 jak nie masz tak dużego garnka to gotuj tak jak sie da żeby tylko był dobrze z każdej strony obgotowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulem Opublikowano 23 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 dzieki dziekii a moczyc go ile mam boo juz toniee powoli a mocze go dopieroo 2 dzien w wodzie z sola a i jeszcze jak go skoncze moczyc w wodzie z sola to mam go pozniej pomoczyc w normalniej wodzie ??(bez solii) :D dizeki za Odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
comba Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 wg mnie przydało by sie jeszcze go odmoczyć z tej soli w normalnej wodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulem Opublikowano 24 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 wsadziłem go dzisiaj prosto ze słonej wody (oszlifowałem ( gotowałem go 5h ) pózniej 3 dni w wodzie słone 24h) i nie unosi sie ani nie barwi mocno wody nraziee:) Tak ze powinno byc dobrzeee:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi