BartekZ Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 Witam. Czy zrzucone przez krewetkę jajka mogą jeszcze "ożyć"? Jeśli tak to w jaki sposób pomóc ( może temperatura albo co innego). Krewetka to RC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lecho Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 Myślę, że nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BartekZ Posted November 10, 2011 Author Share Posted November 10, 2011 Też mi się tak wydaje. Szkoda bo były już w pełni rozwinięte. Gotowe do urodzenia. Trudno Takie życie akwarysty. Zobaczę co się będzie działo z dalszym miotem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lecho Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 Zmieniłeś może temperaturę przed tym wydarzeniem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BartekZ Posted November 10, 2011 Author Share Posted November 10, 2011 Niestety temperatura w akwarium cały czas się zmienia, gdyż mam grzałkę bez termostatu (tylko taka była w zestawie) Tzn grzeje cały dzień a na noc wyłączam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basteq Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 Niestety temperatura w akwarium cały czas się zmienia, gdyż mam grzałkę bez termostatu (tylko taka była w zestawie) Tzn grzeje cały dzień a na noc wyłączam. To kup porządną grzałkę. Kosztuje grosze. Będziesz miał spokój, a mieszkańcom też to dobrze zrobi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lecho Posted November 12, 2011 Share Posted November 12, 2011 33zł kosztuje tak średnio, a tak nawiasem u mnie w ogóle nie pracuje nie jest potrzebna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts