Basteq Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Witam, Chciałem wpuścić kilka krewetek Red cherry aby podjadły trochę glonków w akwarium ale obawiam się, że same mogą stać się pokarmem. Czy dadzą radę z dużymi welonkami, skalarami, gurami i bocjami wspaniałymi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Moim zdaniem same Bocje już się zaopiekują Krewetkami nie patrząc na resztę obsady. Kiedyś też za młodu jak miałem bocje to chciałem mieć krewetek i zostały zjedzone To taki większy ślimak Ale ja się spotkałem z takim przypadkiem. Obecnie nie mam jeszcze obsady. Bo zastanawiam się jak pielęgnice Ramirezy będą się zapatrywać na krewetki. Ale z Otoskami i małymi kosiarkami żyją obecnie w zgodzie. Amano i Red Cherry Niby Redy mają wymagania większe niż amano ale w GH ok 20 dobrze się im lata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basteq Posted November 9, 2011 Author Share Posted November 9, 2011 Tak też myślałem. Chyba muszę zainwestować w otoski, bo zbrojniki są dosyć leniwe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts