Peltes Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Hmmm, udało mi się wygrać drugi raz z rzędu, zaraz ktoś powie że ustawiam tematy hehe, ale tak na poważnie, długo myślałem nad nowym wątkiem i wydumałem coś takiego" "Feeria barw" a więc wszystko, co związane z kolorami w akwarium. btw., dziękuję za wszystkie głosy. Niech wygra najlepszy. Edytka: nazwa tematu, moje niedopatrzenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrzesiekK Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 No to może ja coś wrzucę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeGo Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 połączenie świała białego i niebieskiego na powietrzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
margin Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 Po kontakcie z Administratorem, wklejam zdjęcie jeszcze raz i dodaję nowe - dzisiejsze, ale zepsuliście mi zabawę, więc dziękuję Wam za to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts