gupik1516 Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Witam Akwarium: 40x25x25=25l Zalane dzisiaj Filtr: Aqua szut mini-250l/h Grzałka: Aqua szut 25W Oświetlenie: Świetlówka energooszczędna Philips 11W Podłoże: Czarny bazalt Ozdoby: Korzeń obsadzony mchem Tło: Czarny brystol Nawożenie: Sera florena Nawóz mikro-makro +bimbrownia CO2 Rośliny: Moczarka Kabomba Nurzaniec Stringy moss Jedna roślina której nazwy nie znam sprzedawca powiedział,że to jakis orzech W następnym tygodniu gałęzatka Planowana obsada: 1xBojownik 10x red cherry Zdjęcia: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sagra Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Zapowiada się ciekawie, na korzeniu będzie lub znajduje się mech? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gupik1516 Posted November 5, 2011 Author Share Posted November 5, 2011 Tak tylko mam go mało muszę dokupić więcej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
łuska Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Radze wyłączać flesza jak masz światełko zapalone- lepiej zdjecia wychodzą. P.S i szyby umyc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkanDaL Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Jak dla mnie za dużo moczarki i kabomby,a za mało mchu ;P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gupik1516 Posted November 5, 2011 Author Share Posted November 5, 2011 Mech i gałęzatka dojdą jednak jutro Aa i możecie mi powiedzieć co ta za roślina ten niby orzech(ta niska przy szybie)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
łuska Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Nie jestem pewna, ale to chyba jakaś żabienica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gupik1516 Posted November 6, 2011 Author Share Posted November 6, 2011 Mam zamiar zmienić tło,ponieważ to wydaje mi się za ciemne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorzyn Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Akwarium zapowiada się super:D Myj szyby przed zdjęciami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gupik1516 Posted November 7, 2011 Author Share Posted November 7, 2011 Jeszcze mam takie pytanie,ponieważ zastanawiam się czy przyciąć moczarkę i kabombe.Czy mogą tak pływać w połowie po powierzchni? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gupik1516 Posted December 4, 2011 Author Share Posted December 4, 2011 Mała aktualka zbiornik świeżo po przycince.Dzisiaj doszedł bojownik i 10xRC Co o tym myślicie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ceokiusz Posted December 4, 2011 Share Posted December 4, 2011 Straszne to wszystko zapchane. Ale ja tak też lubię, chociaż mógłbyś dać troszkę oddechu temu akwa:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D3biec Posted December 4, 2011 Share Posted December 4, 2011 zgadzam się z ceokiuszem, troszkę za "cięzki" ten przód. Ale może jak dojdzie ten mech to troszke się to optycznie wyrówna Ps. Piękne krewcie, sam mam RC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkanDaL Posted December 5, 2011 Share Posted December 5, 2011 Zgadza się zapchane,ale bojek epicki-też chce takie cudo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gupik1516 Posted December 5, 2011 Author Share Posted December 5, 2011 Tą roślinkę przy szybie dzisiaj przytnę.Dzięki za bojka jeszcze był cały biały lecz jakoś ten mnie bardziej przekonał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts