Gamerin Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Mam pytanie.Koleś przyniósł do zoologicznego kraba w skorupce, ponieważ chciał się go pozbyć. Wziąłem go do siebie, ale nie za bardzo wiem co z nim dalej, bo raz piszą, że jest wodny, raz, że lądowy. Nie wiem jakie najlepsze mu stworzyć warunki do życia. Jeśli ktoś coś o nim wie, proszę o pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolina22 Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Jest to moim zdaniem pustelnik. Tylko są pustelniki słodko i słono wodne, więc musisz się dowiedzieć jaki. A jak słodko wodny to musisz mu dawać co raz nowe skorupki, bo on rośnie i je zmienia. Najlepiej sam poczytaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asia:) Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Z tego co wiem powinien mieć dostęp do słodkiej i słonej wody, np. w dwóch pojemniczkach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agassiza Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Poszukaj informacji na temat Coenobita clypeatus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał.P Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 zrób mu mało wysepkę w akwa. i w jaednym miejscu dostęp do wody i dosyp do niej 2 łyżki soli kuchennej Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrzesiekK Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 zrób mu mało wysepkę w akwa. i w jaednym miejscu dostęp do wody i dosyp do niej 2 łyżki soli kuchennej Jak już wyżej pisano musi mieć dwa zbiorniczki z wodą jeden ze słodką, drugi ze słoną. Zastanów sie co Ty chłopie piszesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts