Witam . Mam pytanie jak rozmnarzac skalary , jaki potrzebujom warunków ,osobnego akwarium ?
Ekhmmm....
Wielkie dzięki ale prosze jescze pisac
No to jeScze piszemy o rozmnaRZaniu: ...hmmmm
Jednak nie.
Zacznijmy inaczej. Traktujesz to jako teleturniej? 10 pytań do?
Jeżeli tak, to jesteś w dużym błędzie.
Przy okazji: jak forumowa szukajka nie działa, to proszę o zgłoszenie mi tego. Jeżeli są natomiast problemy z google, to tam też gdzieś mają ikonkę aby to zgłosić.
Teraz ja zadam pytanie: jakie masz akwarium i jakie tam są ryby?
Acha, żeby potem nie było zdziwienia: jak napiszesz teraz posta, nie podając tego o co poprosiłem. To otrzymasz ostrzeżenie za spam i powielanie tematów. To tak tylko gwoli formalności.
Edit:
Nie .Ale mam dwie te ryby i mnie to trochę zaciekawiło w jakich warunkach się rozmnażają .
Mam akwarium 1000l . Mam tam 2 skalary , 2 sumy , 5 neonków , 2 glonojady , 2 mieczyki (samiec,samica) i jeszcze dwie ryby kturych nie pamiętam nazwy . Mam jeszcze 1 akwarium 100l naraze nie mam kasy na ryby do tego akwarium . Ja niedawno zaczłem hodować ryby ponieważ zbierałem kasę na akwarium miałem tylko to 100 l ala według mnie było za male .
Recommended Posts
Ekhmmm....
No to jeScze piszemy o rozmnaRZaniu: ...hmmmm
Jednak nie.
Zacznijmy inaczej. Traktujesz to jako teleturniej? 10 pytań do?
Jeżeli tak, to jesteś w dużym błędzie.
Przy okazji: jak forumowa szukajka nie działa, to proszę o zgłoszenie mi tego. Jeżeli są natomiast problemy z google, to tam też gdzieś mają ikonkę aby to zgłosić.
Teraz ja zadam pytanie: jakie masz akwarium i jakie tam są ryby?
Acha, żeby potem nie było zdziwienia: jak napiszesz teraz posta, nie podając tego o co poprosiłem. To otrzymasz ostrzeżenie za spam i powielanie tematów. To tak tylko gwoli formalności.
Edit:
Czyli masz skalara i suma. Tak?
bojownik100
Mam akwarium 1000l . Mam tam 2 skalary , 2 sumy , 5 neonków , 2 glonojady , 2 mieczyki (samiec,samica) i jeszcze dwie ryby kturych nie pamiętam nazwy . Mam jeszcze 1 akwarium 100l naraze nie mam kasy na ryby do tego akwarium . Ja niedawno zaczłem hodować ryby ponieważ zbierałem kasę na akwarium miałem tylko to 100 l ala według mnie było za male .
Guppy
Można prosić zdjęcia tego 1000l akwarium? bo coś nie wierzę.
bojownik100
Tak
bojownik100
Akwarium ma 1000l zdjęcie zrobiłem jak je myłem dlatego jest bez wyposarzenia .
123Patryk
Widać ,że to nie twoje zdjęcie.
Akwarium te jest nowe i nie ma 1000l ma za mało wzmocnień
laszek
Jak dla mnie to jest maks 576l
Długość : 160 cm
Szerokość : 60 cm
Wysokość : 60 cm
Objętość : 576 dm3
Grubość : 12 mm
Sławek121
Co to w ogóle za temat?