Guest pawelhodowca Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 Mam akwarium profilowane 60l, filtr aquael FAN 1 plus. Na razie jest tam akwa ogólne ale niedługo zrobię 200l BW i pomyślałem żeby zrobić malawi lub tanganika. W takim razie jakie ryby tam wpuścić (oczywiście piszcie o takich żebym mógł je dostać...-mieszkam we Wrocławiu) Co do wystroju to jaki? wiem że 60l to na ryby typu pyszczaki jest za mały ale i tak bym chciał coś w tym stylu pokombinować Jakie ryby oprócz tych "typowych (np pyszczaków)" mogą tam być? dzięki i nie spieszy mi się z odpowiedziami Link to comment Share on other sites More sharing options...
NirwAnia Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 Do takiego malego zbiornika jedynie para Muszlowców krótkich.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wielkopletw Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 lub wielkookich Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbrojnik niebieski Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 albo naskalniki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pawelhodowca Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 A co powiecie na szczelinowce? Jeśli tak to ile? Słyszałem że można dać po parce szczelinowców i naskalników? Dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maja_dm Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 To źle słyszałeś muszlowce i nic więcej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pawelhodowca Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 Aha dzięki za odpowiedzi. Jeszcze to nic pewnego z tym akwarium Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts