sikor Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 5 brzanek różowych 2 brzanki mszawe(chcę 3 dokupić ale to nie takie łatwe;) 5 bocji wspaniałycha 4 glonojady 1 labeo 1 sumik rekini(ok 6 cm jak bedzie duzy to oddam) 1 duch brazylijski 1 skalar(niestety dostalem duzego więc nie sparuje go juz chyba;( 1 gurami dwuplamisty(to samo co u skalara) 1 sumik synodonitis eupterus 1 samiec maylandia estherae red red(niegoźny pyszczak) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaniqa10 Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 5 brzanek różowych 2 brzanki mszawe(chcę 3 dokupić ale to nie takie łatwe;) 5 bocji wspaniałycha 4 glonojady 1 labeo 1 sumik rekini(ok 6 cm jak bedzie duzy to oddam) 1 duch brazylijski 1 skalar(niestety dostalem duzego więc nie sparuje go juz chyba;( 1 gurami dwuplamisty(to samo co u skalara) 1 sumik synodonitis eupterus 1 samiec maylandia estherae red red(niegoźny pyszczak) hmm wszystko prawie po 1 sztuce niedobrze ... obsada : 5x brzanka rózowa 5x brzanka mszawa 5x bocja 2x glonojad ( po co 5??) 1x duch 3x sumik synodonitis eupterus 1x sumik rekini 4x opaczek no to chyba tyle mozesz cos jeszcze dodac Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikor Posted February 20, 2009 Author Share Posted February 20, 2009 sumiki synodonitis mam dwa;] co do gurami i skalara mam pojedynczo bo dostalem je z akwa i sa juz spore probowalem skalara parowac niestety nie udalo sie;/ a opaczki nie rosna za duze?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaniqa10 Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 Długość Samice osiągają długość 8-9,5 cm, samce około 6 cm superakwarium.pl nie za duzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikor Posted February 20, 2009 Author Share Posted February 20, 2009 strasznie mi szkoda oddac skalara i gurami ale chyba bede musial tak zrobic;( co do pyszczaka na pewno go nie oddam jest sliczny i brdzo spokojny chyba ze ktos do jedgo dzbanka wplynie;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts